Lammeuld ApS | Cumberlandsgade 7 | 2300 København S | Telefon: 42 90 54 44 | Email: [email protected]

Lammeuld logo
Lammeuld logo

Alle artikler

Sikkerhed & teknik

ER DET SIKKERT AT HANDLE HOS JER?

Ja, det er helt sikkert!. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor betalingsystemer, når du betaler ved checkout. Vi bruger PensoPay, MobilePay, ViaBill og AnyDay som online betalingssystemer, som garanterer sikker handel på nettet.

JEG FÅR FEJL, NÅR JEG FORSØGER AT GENNEMFØRE ET KØB

Vi anbefaler først og fremmest, at du forsøger at skifte til en anden browser - gerne Chrome eller Safari. Sidder du med en tablet eller mobil, anbefaler vi at skifte til en computer. Alternativt kan du prøve med et andet betalingskort, hvis probleme

Drevet af