Lammeuld ApS | Cumberlandsgade 7 | 2300 København S | Telefon: 42 90 54 44 | Email: [email protected]

Lammeuld logo
Lammeuld logo

Alle artikler

HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE?Opdateret a year ago

Det er nemt at sende en pakke retur til lammeuld.dk.

Kunne du ikke lide farven, eller passede varen ikke ind derhjemme?

Så send den tilbage.

Du skal blot skrive til os på [email protected] og oplyse dit ordrenummer.

Så sender vi en returlabel, som du skal printe og klistre fast på pakken. Herefter afleverer du den i en Postnord eller GLS Pakkeshop.

Når vi modtager pakken retur, tilbagefører vi pengene til din konto (minus omkostning til returfragten).