Lammeuld ApS | Cumberlandsgade 7 | 2300 København S | Telefon: 42 90 54 44 | Email: [email protected]

Lammeuld logo
Lammeuld logo

Alle artikler

KAN JEG FÅ PENGENE RETUR FOR MINE VARER?Opdateret 5 months ago

Ja, du vil altid kunne få pengene retur for dine returvarer, Du skal bare skrive til os først med din returneringsårsag og ordrenummer indenfor 60 dage efter modtagelsesdatoen, og varerne skal være i samme stand, som da du modtog dem.

Udgifter til returfragt skal du selv betale for.

Når vi har modtaget dine varer, har vi behandlingstid på 2-5 hverdage på returvarer, og pengene bliver sat ind på det betalingskort, som blev brugt til købet.

Hvis du fx har fået varen som en gave og selv ønsker beløbet, skal vi have en skriftlig bekræftelse fra personen, der har købt hos os.

Vi sender pengene retur så hurtig som muligt. Der kan gå op til et par dage inden, du kan se dette på din konto.

Husk endelig at kontakte os, hvis du har spørgsmål på [email protected]