Lammeuld ApS | Cumberlandsgade 7 | 2300 København S | Telefon: 42 90 54 44 | Email: [email protected]

Lammeuld logo
Lammeuld logo

Alle artikler

Rabatkoder

KAN EN RABATKODE BRUGES PÅ NEDSATTE VARER?

Nej, desværre. En rabatkode kan ikke anvendes på nedsatte varer. En rabatkode kan desværre heller ikke kombineres med andre rabatter, giveaways, eller bruges ved køb af gavekort.

KAN JEG BRUGE 2 RABATKODER PÅ SAMME ORDRE?

Nej, det kan du ikke. Der kan kun bruges en rabatkode af gangen.

HVOR SKAL JEG SKRIVE MIN RABATKODE?

Når du kommer til checkout-siden, skriver du blot din rabatkode i feltet ”Gavekort eller rabatkode” og klikker Anvend.

JEG GLEMTE AT INDTASTE MIN RABATKODE

Dette kan vi sagtens løse for dig. Send os en mail på [email protected], og vi sørger for, at din rabat bliver fratrukket.

RABATKODE TIL LAMMEULD.DK?

Vi deler jævnligt rabatkoder i vores nyhedsbrev og på vores Facebook og Instgram profil, så hold skarpt øje der ;-)

Drevet af